Bij FIELD ben je regisseur van je eigen proces

Zo werken wij

Hoe ziet een samenwerking met ons eruit?

Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken. Welke samenwerkingsvorm past het beste bij jou?

Diensten

Onze specialiteit

Voor professionals die gespecialiseerd zijn in engineering en omgevingsrecht bieden wij vaste en flexibele contractvormen aan. Door focus aan te brengen op  twee specialismen kent deze markt geen verrassingen meer voor ons en beschikken wij over een hecht netwerk van ingenieursbureaus, aannemers en overheidsinstanties. Hierdoor zijn we snel op de hoogte van wat er speelt in de markt en hebben altijd leuke en exclusieve vacatures binnen dit landelijke netwerk.

Als technisch professional is het belangrijk dat je jezelf constant ontwikkelt en up-to-date blijft van trends en technieken binnen je workFIELD. Daarom kun je via ons trainingen en workshops volgen over parametrisch ontwerpen, private kwaliteitsborging, circulaire bouw en visualiseren door middel van augmented reality. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect voor optimaal werkgeluk en is een van de vier onderdelen van ons MWG-Model. Benieuwd naar de andere aspecten van werkgeluk en ons model? Lees hieronder meer over onze specialismen en hoe wij je kunnen helpen om het maximale geluk uit jouw werk te halen.

Onze werkvelden

Engineering

Binnen ons werkveld “Engineering” kennen we twee smaken. Bouw & Infra. In de bouwsector zijn wij gespecialiseerd binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en staal- en betonconstructies. Binnen de infrasector kun je bij ons als engineer werken aan projecten in de water- en wegenbouw, kunstwerken, rail en openbare ruimtes. Binnen deze projecten bieden wij verschillende functies aan zoals modelleur, ontwerper of constructeur. Onze opdrachtgevers bestaan uit ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus. De bouwmarkt staat al jaren voortdurend in beweging door de innovatieve initiatieven.

Omgevingsrecht

Binnen het omgevingsrecht richten wij ons met name op de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo). Daarin zijn wij gespecialiseerd binnen de sector bouw en ruimtelijke ontwikkeling. Zo bestaat ons team grotendeels uit de functies Vergunningverleners, Toezichthouders & Adviseurs Wabo. Onze opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, werkorganisaties en omgevingsdiensten. Het omgevingsrecht is een markt die veel in beweging is, omdat er regelmatig wetswijzigingen zijn.

Waar we het allemaal voor doen

Maximaal werkgeluk

Dat je gelukkig wilt zijn op werk is natuurlijk niet zo gek. Maar wij denken dat “wanneer je op jouw top van je werkgeluk zit, je écht in staat bent verschil te maken binnen je functie en binnen je team. Als je gelukkig bent zit je in een goede werkflow en presteer je beter.” Benieuwd welke aspecten hieraan bijdragen en hoe je dit kan aanpakken?

Tip

“Stel voor jezelf doelen op om je scherp te houden. ”

Voldoening

Natuurlijk ben je bezig met je toekomst en het behalen van je doelen. Maar het is minstens zo belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dit gevoel van voldoening creëer je door te werken aan projecten die je tof vindt, werken in een leuk team en uiteraard onder de juiste arbeidsvoorwaarden. Wij werken samen met opdrachtgevers en maken ons hard voor jouw wensen en voorwaarden.

Tip

“Stel voor jezelf doelen op om je scherp te houden. ”

Hoe hoog scoor jij?
Hoe hoog scoor jij?

Tip

“Geef zelf ook complimenten en erkenning aan je collega’s. Want wat je geeft, krijg je terug.”

Waardering

Iedereen vindt het fijn om zich gewaardeerd te voelen. Thuis, onder je vrienden maar ook op je werk. Je collega's dragen daar voor een groot deel aan bij. Daarnaast spelen ook de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen een grote rol in de waardering.

Tip

“Geef zelf ook complimenten en erkenning aan je collega’s. Want wat je geeft, krijg je terug.”

Check wat Tim ervan vindt
Check wat Tim ervan vindt

Tip

“Wees bereid kennis en ideeën met vakgenoten te delen. In je eentje ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder. ”

Community

Als techneut werk je zelden alleen. Met je team tot het eindresultaat komen is gaaf. Maar hoe doen je vakgenoten het bij andere bedrijven? Door deel uit te maken van een community leer je ontzettend veel en krijg je de kans om je kennis te delen. Zo breng je niet alleen jezelf, maar de hele markt verder. Per kwartaal is er een FIELD netwerkborrel waar je met vakgenoten kan sparren over nieuwe inzichten en ervaringen.

Tip

“Wees bereid kennis en ideeën met vakgenoten te delen. In je eentje ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder. ”

Tip

“Spreek je behoeften naar trainingen of andere ontwikkelingsmogelijkheden uit. ”

Kennis

Kennis is macht, dat hoeven we jou niet te vertellen. Daarom zullen wij je blijven aanmoedigen jezelf te ontwikkelen. Wij bieden daarom trainingen en workshops aan over de nieuwste trends en technieken binnen de werkvelden die jou verder kunnen helpen om je kennis te verbreden. Want leren is groeien.

Tip

“Spreek je behoeften naar trainingen of andere ontwikkelingsmogelijkheden uit. ”

Zo halen wij het beste uit jou

Kennismaking

Wie ben jij? Wie ben ik?

Ambitieprofiel

Na de kennismaking schetsen we jouw ideale situatie.

Marktscan

Wij brengen de mogelijke projecten voor je in kaart!

Begeleiding

We begeleiden je voor, tijdens en na het sollicitatieproces.

Follow-up

Tijdens je opdracht blijven wij je sparringpartner.

Wij werken onder andere samen met

Neem contact op