Voor opdrachtgevers

Opgeleid en gelukkig talent in je organisatie

Onze Fielders werken aan projecten binnen de werkvelden engineering en omgevingsrecht door heel Nederland. Ze weten van aanpakken en hebben een flexibele instelling. Het zijn gepassioneerde vakspecialisten die beschikken over de juiste kennis en expertise. Of je nu op zoek bent naar een young professional of ervaren rot in het vak, wij vinden de juiste match.

Neem contact op

Let’s go on a roadtrip together!

Onze werkwijze

Ons voortraject is een belangrijke sleutel voor het succes van een goede werkrelatie. Doordat we in het voortraject veel energie steken om opdrachtgever en professional goed te leren kennen, ligt het slagingspercentage hoog en bouwen onze professionals langdurige werkrelaties op.

Dit doen we door wensen en voorwaarden van beide kanten duidelijk in kaart te brengen. Hier komt bij kijken dat je goed moet weten wat het project inhoudt en wat de toekomstvisie is van beide partijen. Een goede match maak je namelijk niet alleen op basis van werkervaring en opleiding, maar ook op basis van passie en ambities. Verder bieden wij een actieve begeleiding om beide werelden zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten en kun je als organisatie onze expertise in zetten bij inhoudelijke vraagstukken in het traject. We denken mee welke contractvorm het beste bij de opdracht past. Tijdens de bemiddeling houden wij contact en ondersteunen we waar nodig.

Werkvelden

Onze twee specialismen zijn Engineering en Omgevingsrecht. Door te focussen op twee nichemarkten hebben wij een sterk netwerk van vakkundige professionals die landelijk inzetbaar zijn. Up-to-date blijven en je doelen en ambities scherp hebben zorgt voor een gemotiveerde professional en zal het verschil binnen jouw organisatie kunnen maken. Onze Fielders worden om die reden intensief begeleid en de middelen geboden om die factoren optimaal te houden.

Geniet nooit met mate!

Onze Fielders

Wanneer talent gelukkig is en opgeleid wordt, verbeteren de prestaties op werk aanzienlijk. Doormiddel van ons MWG-model doen wij er alles aan om hier zoveel mogelijk in te faciliteren. Dit begint allemaal met de kennismaking! Door elkaar eerst goed te leren kennen door met elkaar te bellen, lunchen en sparren. Bouwen wij een vertrouwensband op met de professional. Tijdens de zoektocht naar een geschikte match met een opdrachtgever, houden wij ze goed op de hoogte. Dit versterkt de band en verhoogt de betrokkenheid waardoor wij merken dat het werkgeluk ook toeneemt.

Onze specialisten volgen interne workshops en opleidingen en zijn lid van de FIELD community waarbij ze samenkomen en sparren met andere vakgenoten. Hierdoor blijft hun kennis up-to-date en zien wij dat ze gemotiveerd blijven.

Whitepaper Omgevingsrecht

Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Download onze whitepaper Omgevingsrecht en lees meer over onze werkwijze en onze casemanagers en toezichthouders.