Over ons

Together we grow

"It takes two sides to build a bridge"

Maak kennis met ons

87% Happiness

Zo happy is de gemiddelde Fielder!

Doe de FIELD test

Wij staan voor de professionals die op een eigen manier impact willen maken op de leefomgeving van morgen. Sinds de oprichting hebben we maar 1 doel, de manier van werken binnen het fysieke domein voorgoed veranderen. Wij pakken de problemen van de markt aan binnen het omgevingsrecht. Dit houdt in dat er wordt nagedacht over de personeelstekorten in de markt, maar ook de juiste mensen de juiste dingen laten doen.

Je brengt gemiddeld gezien bijna 20% van je leven door op je werk. Dat moet dan wel een plek zijn waar jij je happy voelt en energie krijgt van het werk dat je doet. Dit is bij ons dan ook het uitgangspunt. Wij bieden begeleiding en inspiratie, zodat jij op je best kunt zijn. Dus laat de creativiteit in je los, daag ideeën uit en denk out of the box; gebruik je energie om jezelf te blijven uitdagen. We maken namelijk de belofte “WE HELP YOU GROW”. Dit betekent dat we meedenken met lange termijn doelen, helpen de balans te vinden tussen werk en privé en meedenken aan persoonlijke ontwikkeling.

Onze werkwijze

Bij FIELD zijn we actief betrokken bij alle veranderingen en trends in deze dynamische markt. We blijven continu inspelen op ontwikkelingen zoals de Omgevingswet en de aankomende Wet Kwaliteitsborging, waarbij we ook Fielders betrekken. Onze gecertificeerde docenten organiseren regelmatig meetups, en collega’s hebben de mogelijkheid om onze eigen ontwikkelde trainingen en opleidingen te volgen. Elke dag dragen Fielders actief bij aan de fysieke leefomgeving van Nederland.

‘What you see is what you get’ bij FIELD! Eerlijkheid en hard werken, met een goede dosis nuchterheid en humor, zijn belangrijke waarden binnen onze cultuur. We moedigen iedereen aan om mee te denken over nieuwe ideeën en af en toe fouten te maken. We helpen elkaar om op te staan en te leren van onze fouten.

Waar we het allemaal voor doen

Maximaal werkgeluk

Dat je gelukkig wilt zijn op werk is natuurlijk niet zo gek. Maar wij denken dat “wanneer je op jouw top van je werkgeluk zit, je écht in staat bent verschil te maken binnen je functie en binnen je team. Als je gelukkig bent zit je in een goede werkflow en presteer je beter." Benieuwd welke aspecten hieraan bijdragen en hoe je dit kan aanpakken?

Tip

“Stel voor jezelf doelen op om je scherp te houden.”

Voldoening

Natuurlijk ben je bezig met je toekomst en het behalen van je doelen. Maar het is minstens zo belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dit gevoel van voldoening creëer je door te werken aan projecten die je tof vindt, werken in een leuk team en uiteraard onder de juiste arbeidsvoorwaarden. Binnen FIELD bieden wij verschillende manieren van werken aan. Zo kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag of ervoor kiezen om in een vast team bij ons op kantoor te werken. Samen gaan we op zoek naar de juiste match.

Tip

“Stel voor jezelf doelen op om je scherp te houden.”

Hoe hoog scoor jij?
Hoe hoog scoor jij?

Tip

“Geef zelf ook complimenten en erkenning aan je collega’s. Want wat je geeft, krijg je terug.”

Waardering

Iedereen vindt het fijn om zich gewaardeerd te voelen. Thuis, onder je vrienden, maar ook op je werk. Je collega's dragen daar voor een groot deel aan bij. Daarnaast spelen ook de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen een grote rol in de waardering.

Tip

“Geef zelf ook complimenten en erkenning aan je collega’s. Want wat je geeft, krijg je terug.”

Tip

“Wees bereid kennis en ideeën met vakgenoten te delen. In je eentje ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder.”

Community

Als specialist werk je zelden alleen. Met je team tot het eindresultaat komen is gaaf. Maar hoe doen je vakgenoten het bij andere bedrijven? Door deel uit te maken van de community leer je ontzettend veel en krijg je de kans om je kennis te delen. Zo breng je niet alleen jezelf, maar de hele markt verder. Per kwartaal is er een FIELD kwartaalbijeenkomst waar je met vakgenoten kan sparren over nieuwe inzichten en ervaringen.

Tip

“Wees bereid kennis en ideeën met vakgenoten te delen. In je eentje ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder.”

Tip

“Spreek je behoeften naar trainingen of andere ontwikkelingsmogelijkheden uit.”

Kennis

Kennis is macht, dat hoeven we jou niet te vertellen. Daarom zullen wij je blijven aanmoedigen jezelf te ontwikkelen. Wij bieden daarom trainingen en workshops aan over de nieuwste trends en technieken binnen ons werkveld die jou verder kunnen helpen om je kennis te verbreden. Want leren is groeien. Vind je het leuk om aan andere vakgenoten jouw kennis over te brengen? Je kunt binnen FIELD als mentor junioren begeleiden of jouw kennis delen met een meetup.

Tip

“Spreek je behoeften naar trainingen of andere ontwikkelingsmogelijkheden uit.”

Onze cultuur

Met onze werkcultuur zijn wij een moderne opdrachtgever. Geen starre regels en een inflexibel beleid, maar vrijheid in je opdrachten, uren en werklocatie. Deze nieuwe manier van werken stelt jou in staat om zo efficiënt mogelijk te zijn. Fielders staan namelijk niet onder elkaar maar naast elkaar. Hierbij maakt iedereen zijn eigen keuzes en zetten wij ze in zijn of haar kracht. Zo heeft elke Fielder sterke en mindere punten. De focus ligt op het creëren van een hybride rol waarbij ieders potentieel tot zijn recht komt. Dit doen wij door het gesprek aan te gaan tijdens FIELD Talks om te kijken waar je ambities liggen. Bij ons ben je geen nummer, maar een bouwsteen in het team.

Onze werkgeverschap mix

Het is belangrijk dat iedereen de waardering krijgt die bij hem of haar past. Daar spelen wij op in door een gepersonaliseerd arbeidsvoorwaardenpakket op te stellen. De één hecht namelijk waarde aan een mooie auto en de ander wordt blij van een extra vrije dag. FIELD gaat samen op zoek naar de beste uitkomst. Het proces van goed werkgeverschap is er één die constant in beweging blijft. Het houdt namelijk niet opeens op. Daarom zijn wij constant op zoek naar dat stapje meer, om de toegevoegde waarde voor de Fielder nóg meer te vergroten!

Ons Platform

Het platform van FIELD, The Borging Company en Omgevingscentrum is een unieke samenwerking die elkaar ondersteunt, aanvult en versterkt.

FIELD

FIELD is een advies- en detacheringsspecialist in het omgevingsrecht en zet zich in voor een revolutionaire aanpak in een snel ontwikkelende markt. Door samen te bouwen, kennis te delen en plezier te maken, creëren ze een FIELD community die elkaar verder brengt. Met een eigen werkgelukformule en een focus op ruimtelijke ordening, vergunningverlening en bouw- en woningtoezicht zijn ze dé specialist in hun vakgebied.

The Borging Company

The Borging Company is een kwaliteitsborger die vanaf de eerste pennenstreek van het bouwplan tot aan de overdracht van de sleutel de bewaking van de kwaliteit verzorgt. Als onafhankelijke partij zetten ze in op maatwerk, kwaliteit en samenwerking. Met hun expertise op het gebied van systeemniveau en kennis van de praktische techniek bieden ze grensverleggende oplossingen in de bouwsector.

Omgevingscentrum

Omgevingscentrum is gespecialiseerd in het adviseren en opleiden van gemeenten en omgevingsdiensten binnen het fysieke domein. Ze hebben een hands-on mentaliteit en een team van generalisten en specialisten die elkaar dagelijks versterken en zo impact maken op de leefomgeving van de toekomst.

Check de verhalen van onze collega's

di okt 24

cases

Maikel Ponsen

do aug 11

cases

Henri van Nijhuis

do jun 16

cases

Sake Eijsenga

za apr 16

cases

Iwan de Vreede

di feb 8

cases