Wij zijn FIELD

It takes two sides to build a bridge

Maak kennis met ons

Onze specialisten bouwen de toekomst.

87% Happiness

Zo happy is de gemiddelde Fielder!

Doe de happiness test

Op je eigen manier impact maken! Daar staan wij voor. Dat doen wij zelf door groot te dromen en durven te leren en proberen. Dat gaat met vallen en opstaan en af en toe met een beetje brutaliteit. Deze combinatie zorgt voor ons werkgeluk en daarmee het beste resultaat. Dat maakt ons meer dan de schakel tussen professional en opdrachtgever.

Wij staan voor de professionals die op een eigen manier impact willen maken op de leefomgeving voor morgen. Allemaal leuk en aardig, maar wat zegt dit nu eigenlijk? Je brengt gemiddeld gezien bijna 20% van je leven door op je werk. Dat moet dan wel een plek zijn waar jij je gelukkig voelt. Dit is bij ons dan ook het uitgangspunt. Meedenken met lange termijn doelen, balans vinden tussen werk en privé en meehelpen aan persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons belangrijke punten van onze bedrijfsformule. Wij vinden niet alleen jouw volgende baan, maar ontwerpen een plan voor jouw toekomst.

Maak kennis met het team

Vanuit ons kantoor in Rotterdam matchen onze enthousiaste consultants dagelijks professionals aan toonaangevende organisaties binnen de infra, bouw en de publieke sector. Als team zitten wij bovenop alle veranderingen en trends van deze markt die voortdurend in beweging is. What you see is what you get bij FIELD! Eerlijkheid en hard werken met een goede portie Rotterdamse nuchterheid en humor zijn voor ons belangrijke aspecten van onze cultuur. Bij ons word je aangemoedigd mee te denken over nieuwe ideeën, stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling en mag je af en toe ook eens goed op je plaat gaan. Dan helpen we elkaar ook weer op te krabbelen en te leren van je fouten.

Onze professionals werken dagelijks aan het ontwerp, de werkvoorbereiding en de advisering van de projecten. Wij als FIELD staan 16/7 voor onze mensen klaar, want ook wij hebben ons schoonheidsslaapje nodig. Als je gelukkig bent op je werk dan presteer je beter, daar geloven wij in. Jouw werkgeluk is dan ook ons doel. Dit doen we door intensief contact, kennis delen en volledige commitment.

Onze werkwijze

In onze werkwijze is jouw werkgeluk ons vertrekpunt. Wij begeleiden je met de volgende stap in jouw carrière. Hierin is jou leren kennen cruciaal, dit kan tijdens een kennismakingsgesprek of tijdens één van onze netwerkborrels onder het genot van een bitterballetje met Rotterdamse krotenmosterd. Vanuit jouw werkgeluk en ambitie gaan we op zoek naar een passende baan of project. Gedurende het proces blijven wij intensief contact houden. Nee, we gaan je niet stalken. Wat je van ons kan en mag verwachten is dat je op de hoogte bent van het proces, er buiten de kaders gekeken wordt naar nieuwe kansen die bij jou passen en/of we praten gewoon even bij. Natuurlijk zijn wij er ook voor je als er naar een oplossing moet worden gezocht. Als je klaar bent voor een volgende stap dan zorgen wij dat er weer een nieuw tof project voor je klaarstaat.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees meer over onze werkwijze of neem contact met ons op.