Opdrachtgevers

Opgeleid en gelukkig talent in je organisatie

Ben je opzoek naar een gepassioneerde vakspecialist die beschikt over de juiste kennis en expertise?  Samen vinden we de juiste match.

Neem contact op

Omgevingsrecht

Ons team werkt voor diverse gemeenten en omgevingsdiensten in heel Nederland binnen onze specialiteit; omgevingsrecht. Het zijn gepassioneerde vakspecialisten die beschikken over de juiste kennis en expertise. De ervaringen die ons team bij verschillende gemeenten heeft opgedaan wordt gedeeld met de community. Deze ervaring en kennis kan worden ingezet binnen jouw gemeente of omgevingsdienst. Of je nu op zoek bent naar een young professional of ervaren rot in het vak, wij vinden de juiste match. Onze A-players bestaan uit casemanagers omgevingsvergunningen, toezichthouders en ruimtelijke ordening experts.

Ruimtelijke ordening

Team Ruimtelijke Ordening bestaat uit beleidsmedewerkers, planologen en planjuristen. Zij signaleren, analyseren en adviseren over ontwikkelingen in het ruimtelijke domein. Ze ondersteunen opdrachtgevers en denken mee over nieuwe concepten in een stuurgroep met andere RO-collega's, gericht op de ontwikkeling van uniform beleid voor gemeenten en omgevingsdiensten.

Vergunningverlening

Onze vakgroep vergunningen bestaat uit gedreven casemanagers met verschillende senioriteitsniveaus. Zij coördineren het proces rondom omgevingsvergunningen en bieden oplossingen voor bouwtechnische, juridische en procesmatige vraagstukken. Het team bestaat uit allrounders en specialisten en is "Omgevingswetproof" en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Bouw- en woningtoezicht

Onze toezichthouders en handhavers voeren dagelijks zelfstandig inspecties uit op bouw- en sloopactiviteiten. Zij zien het hele bouwproject van begin tot eind en hebben de juiste kennis paraat. Wij vinden het belangrijk dat onze collega's goed worden opgeleid met de komst van de Wet Kwaliteitsborging.

Diensten

Door ons volledig integrale platform kan je met elke vraag rondom het omgevingsrecht bij ons terecht. Binnen de nichemarkt ondersteunen wij gemeentes en overheidsinstellingen met tijdelijke inzet van één of meerdere Fielders. Verder bieden wij volledige ontzorging van omgevingsvergunningsaanvragen of losse VTH-onderdelen. Daarnaast bieden wij ook opleidingen en trainingen aan.

Tip

“Ready... Set.. Go!”

Interim

Fielders kunnen gelijk meedraaien op de afdeling. Om de hoge kwaliteit van onze collega’s te waarborgen werken wij met een skillmatrix. De senioriteit, kennis en ervaring van de verschillende onderdelen worden hierin inzichtelijk gemaakt. De markt verandert natuurlijk continu. Om up-to-date te blijven over de markt en kennis bij te leren volgen onze collega’s doorlopend trainingen, cursussen en opleidingen over het vakgebied. Dit doen wij samen met gerenommeerde kennispartners, maar vooral door onze eigen ontwikkelde opleidingen en trainingen. Met onze gecertificeerde docenten geven wij bijvoorbeeld trainingen over het stroomschema Omgevingswet.

“Ready... Set.. Go!”

Tip

“Together we can make a difference ”

Outsourcing

Wij ondersteunen gemeenten en omgevingsdiensten bij het verlagen van de werkdruk en het verhogen van de kennis in de markt. Dit doen we door in te spelen op de fluctuerende vraag en aanbod en het leveren van specialistische kennis. Onze dienstverlening gaat van het behandelen van vergunningsaanvragen van A tot Z, tot het behandelen van losse VTH-onderdelen. Op die manier ontzorgen wij klanten door een percentage of geheel van de aanvragen over te nemen. Wij werken volledig met de systemen en werkwijze van de opdrachtgever, dus er is voor zowel de opdrachtgever als externe aanvrager geen merkbaar verschil. Daarnaast is het ontzettend eenvoudig om op of af te schalen op basis van de huidige werkvoorraad. Ons team bestaat uit all-rounders en specialisten in verschillende disciplines, als vergunningverlening, toezicht, handhaving en ruimtelijke ordening.

“Together we can make a difference ”

Tip

“Keep going, keep growing”

Trainingen en opleidingen

Daarnaast bieden we verschillende trainingen en opleidingen om jouw personeel kennis bij te brengen en up-to-date te blijven bij de ontwikkelingen in de markt. Een voorbeeld hiervan is de ABW vooropleiding, waarbij starters wegwijs worden gemaakt in het omgevingsrecht. Ook bieden wij trainingspakketen aan waarbij collega's zowel vakinhoudelijke als softskill trainingen volgen.

“Keep going, keep growing”

Tip

“If you don't ask the question, the answer is always no”

Frontoffice

Naast het verlagen van de werkdruk door het overnemen van omgevingsvergunning aanvragen of het tijdelijk inzetten van één of meerdere Fielders. Bieden wij ook ontzorging met frontoffice werkzaamheden. De frontoffice is een eerste aanspreekpunt voor inwoners, maatschappelijke instanties en adviseurs. Hierin kunnen wij een deel of het volledige proces uithanden nemen.

“If you don't ask the question, the answer is always no”

De toegevoegde waarde voor jouw organisatie

 • Kwaliteit

  “Happy people, better results”
  Wanneer Fielders gelukkig zijn en opgeleid worden, verbeteren de prestaties op werk aanzienlijk. Door middel van ons MWG-model doen wij er alles aan om hier zoveel mogelijk in te faciliteren.

 • Strategisch partner

  Expertise binnen het omgevingsrecht met een netwerk van ervaren professionals zorgt ervoor dat wij met je mee kunnen denken over complexe problemen binnen je organisatie.

 • Opgeleide specialisten

  Het team volgt regelmatig interne workshops en opleidingen en zijn lid van de FIELD community waarbij ze samenkomen en sparren met andere vakgenoten. Hierdoor blijft hun kennis up-to-date en zien wij dat ze gemotiveerd blijven.

 • Maatwerk

  Om aan de voorkant van de samenwerking duidelijk en inzichtelijk te maken wat iemand kan en hoeveel ervaring een Fielder heeft, gebruiken wij onze skill matrix. In deze matrix wordt er per onderdeel van het werkproces gekeken wat en hoeveel ervaring iemand heeft per moeilijkheidsgraad. Ook soft-skills en systeemkennis wordt meegenomen. Voor de opdrachtgever is het met de skill matrix binnen no-time duidelijk wat iemand kan en hoe je hem kan inzetten.

Wij ondersteunen je zo goed als mogelijk. Van tijdelijke inhuur tot het overnemen van het gehele vergunningsaanvraagproces. Samen kijken we naar de behoeften en wensen.

Een aantal van onze samenwerkingen

Contact