Waar we voor
staan

Doen wat we zeggen

Wij vinden niks belangrijker

Onze waarden

Bij FIELD hebben we kernwaarden omdat we geloven dat deze waarden de basis vormen van onze cultuur en ons succes. Ze definiëren wie we zijn en waar we voor staan. Door deze waarden na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we als team op één lijn zitten en op een consistente manier onze diensten leveren. Het is voor ons belangrijk om onze kernwaarden na te leven omdat het ons helpt om te groeien als individuen en als organisatie, en ons in staat stelt om de beste resultaten te behalen voor onszelf en onze klanten.

Happy people, better results

FIELD maakt werkgeluk tot een sport. Positieve energie hangt in de lucht en betrokken en benaderbare Fielders zijn er om te helpen groeien. Alleen gelukkige en groeiende mensen bereiken de beste resultaten, waar onze klanten weer blij van worden.

Samen bouwen

Samen bouwen. Dat is wat we doen bij FIELD. Want Rome is niet in één dag gebouwd, en al helemaal niet door één persoon. We helpen en inspireren elkaar met proactieve kennisdeling. Zo maken we niet alleen elkaar beter, maar de hele branche. FIELD is gebouwd op een stevige fundering. Fielders. Daarom vinden we het alleen maar logisch dat alle Fielders meedenken over onze koers. Want FIELD, dat zijn we samen.

Tailor-made

Alles wat we doen is tailor-made. Dat is vaak net een beetje anders dan de rest. Niet omdat we zo graag anders willen zijn, maar omdat we alleen doen waar wij in geloven. We vragen door totdat we het echte probleem te pakken hebben en denken in mogelijkheden. Of er nou mensen nodig zijn, trainingen of een compleet nieuwe werkwijze: wij regelen ’t. Dat geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor Fielders. Wil je een lease motor in plaats van een auto? Of word je juist happy van 5 extra vakantiedagen? Wij draaien aan de juiste knoppen en fixen ’t voor je. Ja, dat kan!

Lef

We zijn ondernemend en durven groots te denken. We leggen de lat vaak absurd hoog. Maar we gaan er keihard voor. We pionieren en verleggen grenzen. Want wij gaan de manier van werken binnen het fysieke domein voorgoed veranderen. There. We said it. Dat kan alleen als je lef hebt. Je mening durft te geven en op je bek durft te gaan. Falen mag. We praten erover en laten het los, want we moeten door. We hebben een freaking revolutie te starten.

Onze uitdagingen

Sustainability

FIELD streeft naar een beter klimaat en vindt duurzaamheid belangrijk. We passen ons werk aan de wet- en regelgeving aan en ontwerpen duurzame gebouwen en oplossingen voor klanten om bij te dragen aan een gezonde planeet voor toekomstige generaties. We nemen onze verantwoordelijkheid als maatschappelijk betrokken onderneming serieus en dragen bij aan een duurzamere wereld.

Space

FIELD waardeert ruimte als een kostbaar bezit. We begrijpen de uitdagingen van woningnood, beperkte ruimte en gentrificatie en de negatieve impact ervan op levenskwaliteit en maatschappij. We streven naar efficiënt en duurzaam ruimtegebruik en ontwerpen innovatieve oplossingen voor stedelijke problemen. We houden rekening met de behoeften van alle betrokkenen, zoals bewoners, gemeenschappen en bedrijven, om een leefbare en duurzame omgeving te creëren.

Specialists

FIELD erkent het belang van specialisatie en gelooft dat samenwerking met experts essentieel is voor innovatie en groei. We stimuleren Fielders om uit te blinken in hun vakgebied en bieden een werkomgeving waarin zij hun talenten ten volle kunnen benutten en welzijn en werkgeluk ervaren. Met een focus op specialisatie, innovatie, welzijn en werkgeluk creëren we een cultuur waarin onze collega's kunnen excelleren en onze klanten kunnen rekenen op de beste resultaten.