Scroll naar beneden

FAQ

Vraag maar raak!

Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen

Bel ons op 010- 307 52 26
vandaag tot 22:00 uur

Stuur ons een mail
Wij antwoorden binnen 1 werkdag
Voor professionals

 • In hoeverre heb ik zelf een stem in de keuze van projecten?

  Jij hebt zelf de regie in handen. En bent dus zelf degene die de knoop doorhakt. Samen gaan we om de tafel zitten om jouw wensen en voorwaarden te bespreken, wij komen met verschillende mogelijkheden maar uiteindelijk maak jij zelf de beslissing.

 • Aan welke projecten ga ik werken? Hebben jullie vaste opdrachtgevers?

  De projecten zijn niet in beton gegoten en zullen dus variëren. Wij hebben wel een netwerk opgebouwd met opdrachtgevers waar wij met regelmaat bemiddelen. Dat betekent niet dat dit de enige opties zijn. Ook buiten onze vaste opdrachtgevers hebben wij connecties.

 • Als ik via FIELD aan de slag ga, ga ik dan van project naar project?

  Dat ligt helemaal aan jou. Ben jij iemand die graag veel ervaringen op doet bij verschillende projecten? Of ga je liever bij één opdrachtgever aan de slag voor langere tijd? Het kan allemaal. Tijdens onze kennismaking gaan we in gesprek over jouw wensen en voorwaarden, dit is ons uitgangspunt.

 • Als ik met jullie ga samenwerken, zitten er dan kosten aan verbonden?

  Nee! Het kost alleen wat van jouw tijd om een kopje koffie met ons te doen om elkaar beter te leren kennen.

 • Ik heb nog geen werkervaring, kan ik dan alsnog aan de slag?

  Wij werken samen met zowel starters als met ervaren rotten. Als je nog geen werkervaring hebt is dit dus geen probleem. Wij helpen je juist graag met de beginstappen van je carrière.

 • Ik zie op dit moment geen relevante vacatures. Kan ik alsnog contact opnemen?

  Ja, dat kan! Na de kennismaking wordt er eerst een marktscan uitgevoerd. Dit betekent dat we naar aanleiding van je profiel (werkervaring, toekomstplannen, werkgeluk en voorwaarden) een ideale situatie schetsen en hierbij mogelijke projecten gaan zoeken. In plaats van uit de vacature te werken, werken wij vanuit jou!

 • Wat verdien ik bij FIELD?

  Dat is per persoon en functie verschillend. Aspecten als werkervaring, aantal uur en soort project komen hier bij kijken. Door het aanbieden van gepersonaliseerde voorwaarden ben je niet gebonden aan de loonschalen van de opdrachtgever. We gaan geen illusie maken, het moet natuurlijk wel om een haalbaar voorstel gaan. We kunnen je helaas niet ‘meteen’ miljonair maken, hoe graag we dat ook zouden willen.

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

  Door je aan te melden voor een job alert kun je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die binnen komen. Het aanmelden voor een job alert kun je vinden bij de vacatures.

 • Verzorgen jullie ook opleidingen?

  Jazeker! Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verzorgen wij zelf ook cursussen en workshops.

 • Wat is jullie werkgebied?

  Wij zijn landelijk actief. Ons netwerk bestaat uit ingenieursbureaus, aannemers en overheidsinstanties door heel Nederland.

Voor werkgevers

 • Moet ik iemand direct in dienst nemen?

  Nee, dat hoeft niet. Je kunt kiezen uit verschillende samenwerkingsvormen. Zo bieden wij onze professionals ook op interim basis aan. Meer informatie over de contractvormen zijn te vinden onder het hoofdstuk Samenwerkingsvormen.

 • Kan ik iemand na een tijdje overnemen?

  Ja, dat kan met onze detavast constructie. Bij deze contractvorm komt de professional eerst gedurende een afgesproken periode bij jullie werken. Als de samenwerking bevalt, is het mogelijk om na deze periode een vaste aanstelling aan te bieden.

 • Wat kost het als we bij jullie een kandidaat bemiddelen?

  Meerdere factoren spelen hierbij een rol. Zo heeft de samenwerkingsvorm die je aangaat met de professional hier invloed op. Daarnaast ligt dit aan het uurloon en werkervaring van de professional en de functie die jullie aanbieden. Hier is dus geen eenduidig antwoord op. Mocht je meer willen weten, neem gerust contact met ons op.

 • Wat voor professionals werken er bij jullie?

  Wij werken met talenten binnen de engineering en het omgevingsrecht. Dit zijn zowel de specialisten met jarenlange ervaring als de gedreven nieuwelingen die net in het vak komen kijken.

 • Wat zijn de algemene voorwaarden?

  Onze afspraken over contracten, aansprakelijkheid en andere voorwaarden, kun je hier lezen in onze algemene voorwaarden.

Hoe blij ben jij met wat je doet?