FIELD events

Community building & skills

WAAR ZIEN WE JOU?

KWARTAALMEETINGS

Een kwartaalmeeting is een periodieke bijeenkomst waar alle FIELD-medewerkers samenkomen. Hier worden plannen voor het komende kwartaal besproken, de voortgang geëvalueerd en prioriteiten gesteld. Een leuke activiteit versterkt de teamgeest en onderlinge banden. Deze bijeenkomsten zijn een essentieel onderdeel van het werkproces en dragen bij aan ieders werkgeluk!

MEET-UPS

Meet-ups zijn bijeenkomsten waar Fielders kennis en ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en netwerken. Gastsprekers of collega’s delen hun expertise over relevante onderwerpen. Het is een geweldige manier voor Fielders om bij te blijven met de nieuwste trends in hun vakgebied en contact te leggen met andere professionals. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om van anderen te leren en feedback te ontvangen over eigen ideeën en projecten.

SUMMER EVENT

Elke zomer organiseert FIELD een geliefd zomerevenement voor Fielders. Het biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, plezier te maken en van de zomermaanden te genieten. Het summer event versterkt de band tussen Fielders buiten het werk en creëert onvergetelijke herinneringen met collega,s, vrienden en familie. Het is een evenement waar veel Fielders en wijzelf elk jaar weer naar uitkijken en waar nog lang over wordt nagepraat.

JAARBIJEENKOMST

Jaarlijks organiseert FIELD een belangrijke bijeenkomst op een mooie locatie waar alle Fielders, collega’s en relaties samenkomen. Hier worden successen gevierd, uitdagingen besproken en teambuildingactiviteiten gehouden. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, relaties op te bouwen en van elkaars gezelschap te genieten. Deze traditie draagt bij aan het community gevoel en het succes van het team.