Engineering

"Build your own empire"

Engineering

De bouwsector is voortdurend in beweging door de innovaties en de veranderingen in wet- en regelgeving, duurzaamheid en andere aspecten. Dit maakt het een boeiende markt waar onze Fielders met veel passie aan meewerken. Wij zetten dan ook in op ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Onze Fielders zijn actief binnen verschillende fasen van het ontwerpproces.  Zo zetten ze zich in bij ingenieursbureaus, aannemers en overheidsinstellingen. Door hun uiteenlopende expertises zijn we in staat de perfecte fit te vinden. Natuurlijk mag je ervanuit gaan dat onze Fielders vakkundig te werk gaan. Binnen ons werkveld engineering hebben wij twee smaken die wij graag wat meer toelichten.

Bouw

Ons bouwkundig engineeringsteam werkt aan ontwerpprojecten binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en staal- en betonconstructies. Voor elk opdrachtgever gelden natuurlijk andere eisen, kwaliteiten en competenties. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is hun passie om mee te bouwen aan de fysieke leefomgeving. Onze divisie bestaat uit specialisten die onze opdrachtgevers voorzien in hun behoeften. Met de komst van de aankomende investeringen in de woningbouw vinden wij het belangrijk dat onze collega’s op de juiste manier worden begeleid. We stomen ze klaar voor de wedstrijd om het woningtekort en woningverduurzaming aan te pakken.

Civiele techniek

Als engineer kun je ook aan de slag aan de civiel technische kant. Waar je kunt werken aan projecten in de water- en wegenbouw, kunstwerken, rail en openbare ruimtes. De infrastructuur is een groot onderdeel van de Nederlandse samenleving en economie. Deze wordt dan ook intensief gebruikt en is constant in beweging. Onze divisie beweegt mee met de innovaties van de markt en de technische kennis en skills. Onze Fielders zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bekend met de huidige uitdagingen binnen de bouwsector, zodat ze volledig mee kunnen denken en draaien met de opdrachtgever.

Vacatures

Klaar voor de volgende stap?


Alle vacatures
 • Detavast

  Detavast is een contractvorm waarbij je als professional de tijd hebt om een bedrijf beter te leren kennen. Je gaat gedurende een bepaalde periode aan de slag bij een opdrachtgever, als Fielder (onder contract van FIELD). Tijdens deze periode ervaar je of dit bedrijf bij je past en of dit voor de lange termijn een goede match zou kunnen zijn. Na deze periode is het mogelijk om een vaste aanstelling te krijgen onder contract van de opdrachtgever.

  Gedurende je detavast periode zullen wij intensief contact houden met jou en met de opdrachtgever. Omdat je het eerste jaar bij ons onder contract staat, helpen wij je ook graag met je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt via ons cursussen en trainingen volgen en bent ook van harte welkom op onze FIELD borrels en uitjes. Tegen het einde van de detavast periode helpen wij mee met de onderhandelingen van je nieuwe contract. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er geen match blijkt te zijn. Geen paniek! Dan gaan wij voor je op zoek naar een nieuwe opdracht.

 • Interim

  Wil jij als Fielder bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen? Door ons grote landelijke netwerk van aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstellingen bieden wij je de mogelijkheid om in verschillende keukens een kijkje te nemen. Zo kun je veel ervaringen op doen en erachter komen waar je passie ligt. Of welk werk je totaal niet leuk vindt. Want ook dat is belangrijk om te weten.

  Waar je bij een vaste werkgever gebonden zit aan bepaalde voorwaarden, heb je bij ons meer mogelijkheden. Zo werken gemeenten met vaste salarisschalen en vaste secundaire voorwaarden, bij ons werkt dat niet zo. The sky is the limit! Oké, even zonder dollen. Natuurlijk hebben wij ook bepaalde kaders. Maar er is veel meer mogelijk. Zo kun je werken aan de leukste projecten, met een gepersonaliseerd arbeidsvoorwaardenpakket en de vastigheid van een werkgever bij ons.

  Doordat wij een langdurige relatie aan gaan is het van belang dat we op de hoogte blijven van elkaars ambities en ideeën. Door lid te zijn van de FIELD community, ontmoet je vakgenoten vanuit verschillende organisaties waarbij kennis en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Een markt vooruit bewegen doe je namelijk met elkaar.

 • Werving & Selectie

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag met je zoektocht naar een functie die bij je past, nu en in de toekomst. Door ons grote netwerk binnen het omgevingsrecht en engineering zijn er vele leuke vacatures die bij jouw ambitieprofiel passen.

  Het startpunt is om jouw profiel op te stellen. We willen graag van je weten wat je wilt en kunt, waar je energie van krijgt en wat je toekomstplannen zijn. Kortom de beste combinatie voor jouw werkgeluk. Dan hoeven we je niet te spammen met vacatures waar jij niet op zit te wachten. Ook komen je arbeidsvoorwaarden en andere wensen aan bod. Met jouw profiel wordt er een marktscan uitgevoerd en gaan we op zoek naar een passend bedrijf op basis van je vaardigheden en de bedrijfscultuur. Voordat je het gesprek in gaat zullen we je zo goed mogelijk voorbereiden en klaarstomen voor de wedstrijd, of nou ja de sollicitatieprocedure dan.

  Doordat onze procesbegeleiding, bespaar je veel tijd. Tijd die je kan steken in je vrienden, familie of één van je hobby’s. Door focus aan te brengen op twee specialismen hebben wij een diverse, maar een gericht portfolio van vacatures met een vast dienstverband. Door een hecht netwerk en korte lijnen zijn we snel op de hoogte van veranderingen en hebben altijd leuke en exclusieve vacatures.

Samenwerkingsvormen

De keuze van de samenwerkingsvorm hangt af van een verschillende factoren. We lichten graag onze samenwerkingsvormen toe.

Whitepaper Engineering

Wil jij meer weten over onze werkwijze? En wat het inhoudt om een Fielder te zijn? Download de whitepaper!

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.