Diensten

- My contract clearly states that I don’t work on my birthday-

Pluk de vruchten van detachering.

Fielders kunnen bovenop het salaris een projectprovisie ontvangen. Benieuwd hoe dit werkt?

Projectprovisie

 • Werving & selectie

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag met je zoektocht naar een functie die bij je past, nu en in de toekomst. Door ons grote netwerk binnen het omgevingsrecht en engineering zijn er vele leuke vacatures die bij jouw ambitieprofiel passen.

  Het startpunt is om jouw profiel op te stellen. We willen graag van je weten wat je wilt en kunt, waar je energie van krijgt en wat je toekomstplannen zijn. Kortom de beste combinatie voor jouw werkgeluk. Dan hoeven we je niet te spammen met vacatures waar jij niet op zit te wachten. Ook komen je arbeidsvoorwaarden en andere wensen aan bod. Met jouw profiel wordt er een marktscan uitgevoerd en gaan we op zoek naar een passend bedrijf op basis van je vaardigheden en de bedrijfscultuur. Voordat je het gesprek in gaat zullen we je zo goed mogelijk voorbereiden en klaarstomen voor de wedstrijd, of nou ja de sollicitatieprocedure dan.

  Doordat onze procesbegeleiding, bespaar je veel tijd. Tijd die je kan steken in je vrienden, familie of één van je hobby’s. Door focus aan te brengen op twee specialismen hebben wij een diverse, maar een gericht portfolio van vacatures met een vast dienstverband. Door een hecht netwerk en korte lijnen zijn we snel op de hoogte van veranderingen en hebben altijd leuke en exclusieve vacatures.

 • Detavast

  Detavast is een contractvorm waarbij je als professional de tijd hebt om een bedrijf beter te leren kennen. Je gaat gedurende een bepaalde periode aan de slag bij een opdrachtgever, als Fielder (onder contract van FIELD). Tijdens deze periode ervaar je of dit bedrijf bij je past en of dit voor de lange termijn een goede match zou kunnen zijn. Na deze periode is het mogelijk om een vaste aanstelling te krijgen onder contract van de opdrachtgever.

  Gedurende je detavast periode zullen wij intensief contact houden met jou en met de opdrachtgever. Omdat je het eerste jaar bij ons onder contract staat, helpen wij je ook graag met je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt via ons cursussen en trainingen volgen en bent ook van harte welkom op onze FIELD borrels en uitjes. Tegen het einde van de detavast periode helpen wij mee met de onderhandelingen van je nieuwe contract. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er geen match blijkt te zijn. Geen paniek! Dan gaan wij voor je op zoek naar een nieuwe opdracht.

 • Detachering

  Wil jij als Fielder bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen? Door ons grote landelijke netwerk van aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstellingen bieden wij je de mogelijkheid om in verschillende keukens een kijkje te nemen. Zo kun je veel ervaringen op doen en erachter komen waar je passie ligt. Of welk werk je totaal niet leuk vindt. Want ook dat is belangrijk om te weten. 

  Waar je bij een vaste werkgever gebonden zit aan bepaalde voorwaarden, heb je bij ons meer mogelijkheden. Zo werken gemeenten met vaste salarisschalen en vaste secundaire voorwaarden, bij ons werkt dat niet zo. The sky is the limit! Oké, even zonder dollen. Natuurlijk hebben wij ook bepaalde kaders. Maar er is veel meer mogelijk. Zo kun je werken aan de leukste projecten, met een gepersonaliseerd arbeidsvoorwaardenpakket en de vastigheid van een werkgever bij ons. 

  Doordat wij een langdurige relatie aan gaan is het van belang dat we op de hoogte blijven van elkaars ambities en ideeën. Door lid te zijn van de FIELD community, ontmoet je vakgenoten vanuit verschillende organisaties waarbij kennis en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Een markt vooruit bewegen doe je namelijk met elkaar.

 • Freelance

  Als ZZP’er werk je voor verschillende opdrachtgevers aan verschillende projecten. De vrijheid die je hierdoor hebt als het gaat om de duur van jouw contract, je flexibiliteit in uren en het aantal vakantiedagen zijn grote voordelen. Naast de voordelen die je hebt als ZZP’er, ben je als zelfstandige constant bezig met het najagen van een volgende opdracht. Daar helpen wij jou graag mee!

  Als ervaren ZZP’er begrijp je het reilen en zeilen van het ondernemerschap, daar hoeven we jou niet bij te helpen. We kunnen wel jouw strategische sparringspartner worden. Waarbij we je verder kunnen helpen met een volgende opdracht (buiten je normale netwerk) en kunnen attenderen op kansen binnen de markt.

  Startende ZZP’ers willen we ontzorgen in de zoektocht en alle aspecten die hierbij komen kijken. Zodat jij je niet druk hoeft te maken over financiële, contractuele en juridische zaken. Daarbij geven wij je ook advies over jouw kansen binnen je markt. Doordat wij constant bewegen in het netwerk van opdrachten en projecten, kunnen wij diverse mogelijkheden aan je voorleggen. Ook tijdens je opdracht willen wij je graag verder helpen waar nodig, om samen te bouwen aan een duurzame relatie. 

  Wil jij meer weten over het ZZP-schap en wat daar allemaal bij komt kijken? Bestudeer dan eens de blog “Hoe word ik een ZZP’er.” 

4 verschillende samenwerkingsvormen

Voor ieder wat wils. Ben jij iemand die graag vastigheid heeft of wil je juist voor een korte periode bij een werkgever zitten? Het kan allemaal! Bekijk hier welke verschillende samenwerkingsvormen er zijn en welke het beste bij jou past.

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.