Andere bazen

Het profiel van Robin Roy

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Robin Roy

“Ik maak deel uit van de ontwerpklas van FIELD”

Robin Roy Reimus

Score van Robin Roy

83% Happiness
Civil 3D engineering

Deta-vast

Movares

Opdrachtgever

1 jaar

Duur van het project

Rijnlandroute

ProjectenIncluded

Laatste training

Dynamo

Projecten

Wegenbouw

Auto

Lease auto, B Klasse

Het verhaal van Robin Roy

Robin Roy maakt zijn ambitie om met BIM te werken waar tijdens zijn opdracht voor Movares. Hij ontwerpt daar mee aan één van de grootste wegenbouwprojecten in Nederland, de RijnlandRoute. Hij doet dit op locatie waar hij elke dag kan zien aan welk project hij werkt. Het project wordt grotendeels ontworpen in Civil3D.

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Wat is er zo leuk aan jouw opdracht?

Momenteel zijn we met verschillende teams bezig met de overgang van het Voorlopige Ontwerp (VO) naar het Definitieve Ontwerp (DO). We zitten dus in een drukke en spannende fase. Dit doe ik in een team onder leiding van collega Fielder Bert Douma. Ik voer de tekenwerkzaamheden uit en ik denk mee over het ontwerp van bepaalde onderdelen. De technieken die daarbij gebruikt worden zijn AutoCAD en Civil3D. Dit project is een goede match met mijn ambities. Mijn interesse ligt op dit moment vooral in het specialiseren in BIM, in het bijzonder modelleren in verschillende programma’s en visualiseren. Aan dit project werken een hoop ervaren ontwerpers waar ik veel van kan leren. Doordat het project in een vergevorderd stadium is, is er al veel 3D werk gedaan.

Wat vind je van de samenwerking met FIELD?

Voordat ik in aanraking kwam met FIELD, had ik wat minder goede ervaringen met detacheerders. Hierdoor was ik in het begin ook wat terughoudend naar FIELD toe. Maar bij hen liep alles goed, de communicatie was transparant en helder. Ook na de plaatsing word ik nog steeds begeleid. Ze checken nog steeds hoe het met mij gaat en of alles volgens afspraak gaat. Voor de Corona zagen we elkaar regelmatig tijdens een lunch maar ook nu hebben we regelmatig telefonisch contact. FIELD is gewoon meer betrokken.
Ook denken ze mee in welke trainingen mij helpen bij mijn huidige werkzaamheden. Ik maak deel uit van de ontwerpklas van FIELD. Ze zijn hier in februari mee begonnen. Hierin worden verschillende aspecten van het ontwerpen behandeld. Zo zijn we gestart met een Dynamo Basics Training, om zo meer te weten te komen over parametrisch ontwerpen. Voor mij zijn de verschillende trainingen interessant omdat ik nog aan het ontdekken ben welke pakketten en systemen er zijn. Dit helpt mij bij het maken van keuzes in mijn carrière.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.