Andere bazen

Het profiel van Tim

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Tim

“Het toffe is dat ze veel lokale projecten hebben, op plekken die ik goed ken. ”

Tim Hoogvorst

Score van Tim

91% Happiness
Werkvoorbereider

Deta-vast

HB Adviesbureau

Opdrachtgever

1 jaar

Duur van het project

Civiel technisch

ProjectenIncluded

Extra training

Civil3D & Dynamo

Reisafstand

10 minuten

Groeimogelijkheden

Projectleider

De opdracht van Tim

Tim werkt als werkvoorbereider civiele techniek bij ingenieursbureau HB Adviesbureau. Hij werkt daar aan verschillende civiele projecten, met name in Noord-Holland. In de functie schakelt hij veel met de opdrachtgever. De ontwerpwerkzaamheden worden veelal gedaan in Civil3D.

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Wat is er zo leuk aan jouw opdracht?

Ik ben na mijn studie Civiele Techniek begonnen bij een aannemer. Ik heb hier veel geleerd en kan mij hierdoor goed verplaatsen in de opdrachtgever. Na 9 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werk nu bij HB Adviesbureau. Ik ben hier werkvoorbereider civiel. Daarbij werk ik aan verschillende projecten op het gebied van grond- weg en waterbouw. Zo houd ik me bijvoorbeeld bezig met ontwerpen en het schrijven van bestekken. HB Adviesbureau is een grote speler in Noord-Holland waar ik vandaan kom. Het toffe is dat ze veel lokale projecten hebben, op plekken die ik goed ken. De civiele techniek vind ik zo leuk omdat je veel belanghebbende partijen te maken krijgt. Het is echt een uitdaging om met iedereen met de neus dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast valt er voor mij nog een hoop te leren. Het kijken in verschillende keukens heeft me enorm veel geholpen in mijn loopbaan.

Hoe ben je met FIELD in aanraking gekomen?

Freek stuurde mij een persoonlijk bericht op LinkedIn waaruit bleek dat hij mijn profiel goed had gelezen en gaf aan een aantal mooie partijen te kennen bij mij in de buurt. Ik besloot op zijn bericht in te gaan. Bij het eerste gesprek voelde het al erg vertrouwd en had ik het gevoel dat FIELD mijn wensen goed in acht hield. Aansluitend daarop ben ik op gesprek gegaan bij verschillende organisaties. Tijdens het proces kon ik goed met ze sparren over welke organisatie het beste bij mij past en hebben we het ook gehad over mijn toekomstplannen. Hierdoor heb ik bewuster een keuze kunnen maken uit de opties. In de toekomst heb ik de ambitie om meer richting de projectleiding door te groeien. Maar dat is meer iets voor later, nu zit ik op de juiste plek.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.