Andere bazen

Het profiel van Sergio

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Sergio

“Ik combineer m'n werk als civil engineer met een hbo Civiele Techniek”

Sergio Muyden

Score van Sergio

88% Happiness
Civil engineering

Detachering

VolkerWessels Infra

Opdrachtgever

2 jaar

Duur van het project

N200 Amsterdam

ProjectenIncluded

Civiele Kunstwerken

in Revit

NS Business Card

Onbeperkt reizen

Financiering hbo jaar 3 & 4

Opleiding

Laatste training

Dynamo

De opdracht van Sergio

Sergio werkt momenteel in opdracht van VolkerWessels Infra Competence Centre. Dit is het ingenieursbureau van VolkerWessels dat het ontwerp doet voor de verschillende VolkerWessels bedrijven. Hij werkt op projectlocatie waardoor hij dicht bij het vuur zit. Zo heeft hij het afgelopen jaar onder andere gewerkt aan het nieuwe Station in Zwolle en de N200 in Amsterdam. Hij is daarnaast ook bezig met het behalen van zijn hbo-diploma Civiele Techniek.

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Waar sta je nu en wat zijn je toekomstplannen?

Na mijn opleiding ben ik begonnen bij de gemeente Den Haag, ik heb hier als constructief tekenaar kades en bruggen ontworpen. Mijn eerste project was 15 kilometer aan kademuren. Ik woonde toen in Den Haag dus het was heel leuk om elke dag te zien waar je nu precies aan werkt. Dat is nu ook het geval bij VolkerWessels Infra Competence Centre. Station Zwolle was het eerste project. Daar deed ik het uitvoeringsontwerp. Ik ben nu bezig met de As-Built fase van de N200 in Amsterdam. Deze fase is nog wat minder concreet in uitvoering maar wel een hele goede leerervaring.

Ik combineer mijn werk als civil engineer met mijn hbo Civiele Techniek. Ondanks dat het soms pittig is, vind ik het belangrijk om mijn hbo op zak te hebben. Vooral met oog op de toekomst. Ik ambieer zeker om door te groeien naar bijvoorbeeld constructeur of ontwerpleider. Ik werk 4 dagen per week en op vrijdag ga ik naar school. Ik ben blij dat FIELD mee heeft geholpen om deze regeling te realiseren en mijn hbo-opleiding mee financiert.

Hoe is je ervaring met FIELD?

Na enige tijd miste ik bij mijn oude job de aanhaking met de uitvoering. Toen kreeg ik een bericht van Kelvin van FIELD. Het was een volledig transparant bericht, geen geheimzinnig gedoe maar gewoon straight to the point. Die eerlijkheid kon ik waarderen en daarnaast ging het ook om een hele mooie vacature. Na de kennismaking met FIELD bleek dat ze nog meer interessante opdrachtgevers hadden. Ik vind het vooral belangrijk dat ik mijn passie voor innovatie kwijt kan bij de opdrachtgever. Maar ook wil ik mezelf blijven uitdagen en meegaan met de trends van de tijd. Om zo elke dag een beetje beter te worden. Na verschillende gesprekken gevoerd te hebben bij opdrachtgevers heb ik uiteindelijk gekozen voor VolkerWessels Infra Competence Centre.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.