Andere bazen

Het profiel van Selen

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Selen

“Ik zal mij altijd wel Fielder blijven voelen.”

Selen Gökçek-Karssen

Score van Selen

94% Happiness
Medior vergunningverlener

Detachering

Gemeente Rotterdam

Opdrachtgever

3 jaar

Duur van het project

Vergunningaanvragen

ProjectenIncluded

Cursus

ABW 1

Werkplek

Thuiswerken

Uren

Parttime voor een fulltime functie

Selen werkt als vergunningverlener bij gemeente Rotterdam. Ze werkt hier al 2,5 jaar met veel plezier. Het is altijd haar grote droom geweest hier te werken. Haar andere grote droom heeft ze ook recent mogen verwezenlijken. Ze is moeder geworden van een prachtige dochter. 

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Waarom heb je de bouwkundige kant gekozen?

Mijn opa en vader zijn timmerman waardoor ik vanuit huis al veel heb meegekregen van de bouwkundige kant. Ik keek vroeger al met hem mee toen hij met hout aan het werk was. Ook heb ik een sterke interesse in gebouwen; voornamelijk de Franse architectuur, oude gebouwen en moskeeën vind ik erg interessant. Tijdens mijn studie is de liefde voor gebouwen nog verder gegroeid. Tijdens mijn afstudeerproject heb ik mij bezig gehouden met het second skin systeem. Dit heeft alles te maken met het isoleren van een rijtjeshuis aan de buitenkant. Ik heb hierin onderzocht wat voor effect dat heeft qua bouwvolume en het esthetische aspect. Hierdoor heb ik goed nagedacht over mijn vervolgstappen van mijn carrière en kwam er snel achter dat ik de bouwplantoets kant op wilde gaan.

Toen je dit eenmaal wist, wat heb je toen gedaan?

Ik ben toen begonnen bij gemeente Hilversum. Dit was erg leuk maar het was voor mij te ver van Rotterdam. Ik heb dit 1,5 jaar gedaan en heb erg veel geleerd in deze periode. Daarna heb ik voor een periode bij Omgevingsdienst Zuid-Holland gewerkt. Ook hier heb ik het erg naar mijn zin gehad, alleen mijn droom was om bij gemeente Rotterdam te gaan werken. Hier kan ik iets betekenen voor mijn eigen stad. Dit is uiteindelijk via FIELD gelukt!

Waar zie je jezelf in 10 jaar?

Ik ben super blij bij gemeente Rotterdam. Ik zit nu in een team met 11 andere collega’s. Ik doe zelf voornamelijk de aanvragen van Kralingen-Crooswijk en Prins Alexander. Op dit moment doe ik de wat kleinere aanvragen omdat ik nu 24 uur werk omdat ik net moeder ben geworden. Ik denk dat ik hier nog zoveel kan leren dus ik wil mij graag nog verder ontwikkelen. Over 10 jaar wil ik graag senior vergunningverlener zijn bij gemeente Rotterdam.
Met de aankomende wetswijzigingen ben ik benieuwd wat voor effect dit gaat hebben op mijn functie. Op dit moment bestaat een aanvraag uit 4 aspecten: welstand, bestemmingsplan, bouwtechnisch en overige criteria. Met het oog op de nieuwe wetgeving zal het bouwtechnische aspect komen te vervallen maar zal je waarschijnlijk wel meer een adviserende rol aannemen in het voortraject van de vergunning aanvraag. Het is dus even afwachten hoe dat gaat uitpakken.

Hoe gaat het werken nu met Corona?

Ik vind het heel erg fijn om thuis te werken. Ik ben net moeder geworden en wilde graag het eerste jaar bij mijn dochtertje blijven om van haar te genieten en haar zien opgroeien. Ik had de wens om na het eerste jaar na de geboorte van mijn dochter te starten met (thuis)werken. Gelukkig heb ik de mogelijkheid gehad om en na het eerste jaar van de geboorte van mijn dochter te werken en ook nog vanuit huis. Ik kan mijn tijd goed verdelen en heb de mogelijkheid om ook in de avonduren aan de aanvragen te werken.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.