Andere bazen

Het profiel van Rolf

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Rolf

“Het beste uit jezelf halen en op zoek naar het hoogst haalbare.”

Rolf Hoogenberk

Score van Rolf

78% Happiness
Werkvoorbereider

Deta-vast

IV-Infra

Opdrachtgever

1 jaar

Duur van het project

Civiel technisch

ProjectenIncluded

Doorgroeimogelijkheden

Waterbouwkundige projecten

Extra's

Telefoon, ouderschapsverlof, 6 ADV dagen

Reisafstand

15 minuten rijden

De opdracht van Rolf

Bij IV-Infra zijn mogelijkheden om een horizontale groei door te maken richting de waterbouw. Een passie die Rolf al zijn hele leven bij zich draagt. Op dit moment krijgt hij de kans om veel te leren op het gebied van civieltechnisch ontwerp en de werkvoorbereiding bij één van de grootste ingenieursbureaus van Nederland.

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Welke stappen heb je genomen om te komen waar je nu staat?

Ik ben na het afronden van mijn studie aan de slag gegaan als uitvoerder. Omdat ik erachter kwam dat deze rol niet goed bij mij paste, ben ik verder om mijn heen gaan kijken om uiteindelijk deel te nemen aan een traineeship bij Rijkswaterstaat. Ik heb veel kunnen opsteken van Contract en Risicomanagement en het IPM rollenmodel binnen de projecten van Rijkswaterstaat. Door mijn interesse in en naar water en mijn karakter om meer aan de uitvoerende kant van de projecten te zitten ben ik als projectleider Hydrografie aan de slag gegaan in het Zeeuwse Middelburg. Het uitoefenen van hydrografische projecten op de mooie Zeeuwse wateren heb ik een tijd met veel plezier en interesse gedaan maar we misten Noord-Holland. Na veel wikken en wegen zijn mijn vrouw en ik uiteindelijk weer teruggegaan naar de tulpen provincie. Ik stuitte op een bedrijf in IJmuiden dat actief is in de Hydrografie. Een hele dynamische job met een uitgebreid takenpakket. Ik heb dit niet voor niets 6 jaar gedaan. Na 6 jaar heb ik de stap gezet naar de civiele techniek. Ik dacht bij dit ingenieursbureau helemaal op mijn plek te zitten, tot ik in contact kwam met FIELD. Ik werd enthousiast van de energie van Kelvin en Freek en besloot toch maar eens het gesprek aan te gaan. Ze kwamen met het bedrijf IV-Infra. Ik kende dit bedrijf nog niet, maar ik had er gelijk een goed gevoel bij. Ook heeft IV-Infra waterbouwprojecten en daar ligt uiteindelijk wel mijn passie.

Waarom ben je met FIELD in zee gegaan?

Vanaf moment één had ik veel vertrouwen in dit bedrijf. Het grote netwerk dat FIELD heeft en hun overtuigingskracht gaf mij een goed gevoel. Ze zijn erg proactief, energiek en betrokken. De klik is er gewoon! Daarnaast kwamen ze vrij snel met een passend bedrijf. De match tussen ons hebben ze goed ingeschat. FIELD geeft me de ruimte die ik vraag en staat klaar als het nodig is. Het is een jong bedrijf dat snel groeit en ze zoeken constant naar verbetering. En dat is iets wat ik waardeer in een bedrijf. Het beste uit jezelf halen en op zoek zijn naar het hoogst haalbare zijn aspecten waar ik zelf ook voor sta.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.