Andere bazen

Het profiel van Metin

Dit zijn de beste voorwaarden volgens Metin

“Ik heb het pitbullwerk geleerd bij een aannemer.”

Metin Kuleli

Score van Metin

91% Happiness
Junior vergunningverlener

Deta-vast

Gemeente Rotterdam

Opdrachtgever

1 jaar

Duur van het project

Conceptaanvragen

ProjectenIncluded

Cursus

ABW 1

Bonus

Referral bonus

Doorgroeimogelijkheden

Senior vergunningverlener

Uren

1 dag voor eigen projecten

De opdracht van Metin

Metin werkt als vergunningverlener bij Gemeente Rotterdam. Hij behandelt diverse conceptaanvragen voor vergunningen. Deze aanvragen variëren van particulier- tot bedrijfsaanvragen. Binnen de functie schakelt hij met verschillende partijen om het bestemmingsplan bouwbesluit te kunnen toetsen. Naast zijn functie als vergunningverlener is hij druk bezig geweest met het behalen van zijn ABW1 cursus. Deze heeft hij positief afgerond.

Hoe blij ben jij met wat je doet?
Metin's loopbaan

Na het afronden van mijn hbo Bouwkunde heb ik ervaringen opgedaan bij verschillende bedrijven. Ik ben mij eerst gaan specialiseren in engineering bij een adviesbureau. Daar heb ik leuke klussen kunnen doen en internationale ervaring opgedaan in bijvoorbeeld Turkije. Vervolgens heb ik een tijdje gewerkt bij een architectenbureau. Daarna wilde ik gaan groeien maar was klaar voor een volgende stap. Ik wilde het avontuur aangaan en op zoek gaan naar wat ik leuk vind. Ik ben daarom als werkvoorbereider gaan werken bij een aannemer. Keihard werken! Maar dit heeft mij veel gebracht. De lijntjes zijn veel korter en directer en je moet wat assertiever zijn binnen dit vak. Ik heb hier het pitbull werk geleerd. Ik zou iedereen adviseren om minimaal één jaar ervaring op te doen bij een aannemer, omdat je hier zoveel leert zowel op zakelijk- als persoonlijk vlak.

Het huidige project

Ik werk nu als vergunningverlener bij Gemeente Rotterdam. Het fijne is dat gemeente Rotterdam conceptaanvragen behandelt. Dit zijn aanvragen die eerst kosteloos worden getoetst en besproken, voordat ze daadwerkelijk worden ingediend. Dit is een goede leerschool omdat hier veel verschillende cases worden behandeld en ik van alles wat mee krijg. Daarnaast zit hier geen tijdsdruk achter waardoor ik de aanvraag nauwkeurig uit kan zoeken en gaandeweg leer bij welke afdeling ik welke informatie op kan vragen. Ik werk in een leuk team waar je veel van elkaar kan leren. Het is nu wel even druk aangezien ik naast mijn fulltime baan, ook mijn ABW1 cursus aan het volgen ben. Deze duurt ongeveer 10 maanden. Maar de dingen die ik leer kan ik gelijk in praktijk toepassen bij de aanvragen, dus dat maakt het wel heel interessant.

Hoe vind je het om via FIELD te werken?

Super leuk! Ik ben in contact gekomen met FIELD via een andere collega van FIELD van mij. Die gaf al aan dat jullie een fijne partij zijn om mee samen te werken. Dit is vanwege de gepersonaliseerde arbeidsvoorwaarden en het feit dat je wel zekerheid hebt maar stukken flexibeler bent. Je hebt geen gedoe met papierwerk, je hoeft zelf je netwerk niet te onderhouden en ik heb in FIELD ook een strategisch partner gevonden die mij vooruit kan helpen. Ik heb met Kelvin een goede band opgebouwd. Als er iets is kan ik altijd bij hem terecht maar hij belt ook regelmatig op om gewoon even te checken hoe het allemaal gaat.

Ik heb ook meegedaan met een teamuitje die ze hebben georganiseerd en heb hier andere collega’s leren kennen. Hierdoor voel ik mij betrokken en ook deel van dit team.

Tijdens het begin van de Corona periode, toen het kantoor van Gemeente Rotterdam dicht was, heeft FIELD een ruimte ter beschikking gesteld waar ik met een teamgenoot één keer per week heb kunnen werken. Dat was ook een superoplossing.

Lees meer

Geluk heb je zelf in de hand

Wij helpen je graag op weg

Laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Jij bepaalt, wij doen de rest.